Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Καλαμπάκος: «Χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία»

Football
16947
Ο Κόροιβος έφτασε μια ανάσα από μια τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο προπονητής του Κόροιβου,Ντίνος Καλαμπάκος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και για το κύπελλο που πήρε. Σε εμάς η σημερινή ημέρα άφησε μία πικρή γεύση και πολύ στενάχωρη, γιατί πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Για ένα παιχνίδι που κρίνεται στα σουτ δεν έχεις πάρα πολλά να πεις, αν έχεις κάτι να πεις είναι για την ανικανότητά μας να βάλουμε τις βολές, χάσαμε πολλές βολές και την συγκέντρωσή μας στο τέλος να βάλουμε ένα καλάθι. Επίσης πιστεύω το κόψιμο του Hines στο τελευταίο λεπτό δεν ήταν φάουλ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Σε ότι αφορά εμάς πρέπει να προσέξουμε και να διορθώσουμε τις λεπτομέρειές μας.

Νομίζω η αχίλλειος πτέρνα αυτού του παιχνιδιού, σε μία ομάδα που η προσέγγισή της τακτικά νομίζω ήταν πάρα πολύ καλή, ήμασταν για πολλή χρονικό διάστημα μπροστά, βέβαια δεν είμαστε ομάδα της ποιότητας της ΑΕΚ πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και αρκετά προσεκτικός, τεράστια η στεναχώρια που τραβάμε γιατί νομίζουμε ότι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας και αυτό γιατί χάναμε τη μία βολή μετά την άλλη και αυτό δεν μας έφερε ένα καλάθι που θέλαμε για να περάσουμε.

Με κρύα καρδιά αύριο πρέπει να λέμε ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και την εικόνα που είχαμε, δυστυχώς για εμάς δεν το καταφέραμε που ξέρουν όλοι πόσο ανάγκη έχουμε για μία νίκη. Την κυνηγάμε λυσσαλέα και θα την κυνηγάμε λυσσαλέα και σήμερα χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία. Να ευχαριστήσω και το STOIXIMAN και τον ΕΣΑΚΕ, γιατί σήμερα είχαμε γιορτή εδώ, είχαμε το BASKET Αγάπης και νομίζω ότι πήγε πολύ καλά, τα καλάθια αγάπης είναι τεράστια βοήθεια αυτή την εποχή στην κοινωνία».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top