Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Καλαμπάκος: «Φθηνή, αλλά όχι κακή ομάδα»

Football
384
Να συνεχίσουν την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία ζητάει ο Ντίνος Καλαμπάκος στον Κόροιβο.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Σε ότι αφορά εμάς, η εμφάνιση αυτή μας αφήνει μία πικρία για την έκταση της διαφοράς, γιατί για 27 λεπτά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και η διαφορά μας αδικεί. Στη συνέχεια μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και καλά διαβασμένοι και κάναμε λίγα λάθη σε συνδυασμό και με τον όγκο των παιδιών της ΑΕΚ. Παλέψαμε σκληρά και γερά. Αλλά ήταν σημαντική η εξάντληση στα τελευταία 12 λεπτά. Παλέψαμε αλλά δυστυχώς προδοθήκαμε από τις δυνάμεις μας» δήλωσε.

«Η ζωή βέβαια συνεχίζεται, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εμείς είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να πάρουμε τις όποιες πιθανότητες για να κάνουμε τη νίκη. Όσο δεν κάνουμε τις δύο νίκες θα κυνηγάμε το όνειρο» πρόσθεσε.

«Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έχει να κάνει με το ρόστερ. Μπορεί να έχουμε μία φθηνή ομάδα, αλλά όχι κακή. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και πρέπει να λήξει αυτή η ιστορία με το «μικρό ρόστερ». Με τα χρήματα που ξοδεύουμε είναι μια χαρά και δεν πρέπει να αδικούμε τις προσπάθειες των παιδιών, γιατί έχουν κάνει πολλά γι’ αυτή την ομάδα και μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει επτά νίκες» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Αμαλιάδας και κατέληξε:

«Σε ότι αφορά το Μιλουτίνοσβιτς, είναι απαραίτητος και μεγάλο εργαλείο για την ομάδα, αλλά εδώ και δέκα ημέρες είχε τραυματιστεί και επειδή έρχονται σημαντικότερα παιχνίδια, αν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τον προφυλάξουμε σήμερα».

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης από την πλευρά του είπε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς σήμερα παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο όμως όχι. Η ΑΕΚ είχε γεμάτο ρόστερ και δυστυχώς ήρθε η ήττα για εμάς. Τώρα, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται από εδώ και πέρα».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top