Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Γιορτή ζωής!

Football
624
Ο Κόροιβος  ενώνει και τα μέλη της first generation που συνδύασαν το όνομά τους με τα πρώτα βήματα της ομάδας, συνάντησε τα εκκολαπτόμενα αστέρια των ακαδημιών και τους παρέδωσε τη σκυτάλη!

Σε μια πραγματική γιορτή και μέσα σε "ζεστό" κλίμα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΑΣΑ Κόροιβος για τη σεζόν 2014-2015, παρουσία και των μελών της ΚΑΕ.

Οι παλαίμαχοι παίκτες έδειξαν το δρόμο στους νεότερους, δίνοντας έναν αγώνα επίδειξης και στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη τα νεαρά παιδιά που κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που έδωσε το "παρών".

Ο Κόροιβος είναι μια οικογένεια και όλα τα τμήματά του είναι ενωμένα σαν γροθιά, έχοντας σύμμαχο το φίλαθλο κοινό της Ηλείας που είναι πάντα εκεί.

Το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά, τα οποία έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψουν σκληρά και κάποια εξ' αυτών να στελεχώσουν μελλοντικά και την πρώτη ομάδα. Οι υποδομές του Κοροίβου κάνουν άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός θα εξελίσσονται και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το νομό.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top