Το τιμ του Καστρίτη στην Κύμη

Football
593

Η Κύμη ανακοίνωσε τα ονόματα των συνεργατών του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από τη νέα σεζόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα σεζόν.  

Στην θέση του βοηθού προπονητή παραμένει για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός, όπως επίσης για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στην ομάδα μας και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Η διοίκηση της Κύμης SEAJETS  εκτιμώντας απεριόριστα την εργατικότητα και την προσφορά των κυρίων Κουτσό και Πασπαλά, ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και για την νέα σεζόν.  

Το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ της Κύμης SEAJETS είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Ο κ. Βαρβούνης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη, ως βοηθός προπονητή των Τρικάλων. Πριν τα Τρίκαλα είχε εργαστεί για δύο χρόνια στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades, ενώ ενδιάμεσα είχε αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax. Στο παρελθόν βρισκόταν επί σειρά ετών στον Πρωτέα Βούλας, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου».

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top