Σταμάτης: ‘’Έχουμε τις δυνατότητες και τη θέληση να μπούμε στα πλέι οφ‘’

Football
715
Η Κύμη κέρδισε τα Τρίκαλα

Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της Κύμης στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), φιλοξενεί σήμερα, δηλώσεις του Δημήτρη Σταμάτη.

Δημήτρη, πρώτη χρονιά για την Κύμη στην Α1. Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία σας; Βλέποντας το πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν για παράδειγμα, σε πόσες νίκες στοχεύατε;

‘’Εμείς, όπως κι όλοι, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη ακόμη με το Λαύριο αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα είχαμε δηλαδή τώρα, τρεις νίκες. Ακόμη κι εδώ που έχουμε φθάσει όμως, είναι καλά. Πιστεύω, ότι έχουμε κάποια παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε, ώστε να είμαστε ακόμη καλύτερα‘’.

Έχοντας πάρει μία εικόνα από το πρωτάθλημα μέχρι τώρα, θεωρείς ότι στο τέλος, θα καταφέρετε να μπείτε στα πλέι οφ;

‘’Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως και θέλω, η ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ. Έχουμε τις δυνατότητες, το υλικό και φυσικά τη θέληση‘’.

Την επόμενη αγωνιστική, παίζετε με τη Δόξα εκτός έδρας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

‘’Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Η Δόξα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή‘’.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top