Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Δόξα Λευκάδας

Ανακοίνωση της Δόξας Λευκάδας

Football
18022
Για τη διαιτησία με το Λαύριο

Η Δόξα Λευκάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Το αθλητικό ιδεώδες που πρεσβεύει η «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» και η μέχρι σήμερα ιστορία μας, επέβαλαν την αποχή μας από ανακοινώσεις για διαιτητικά θέματα.

Αναφορικά όμως, με όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι, μεταξύ της ομάδας μας και εκείνη του Λαυρίου, ενώπιον του φίλαθλου μπασκετικού κόσμου της Λευκάδας, καθώς και των τηλεοπτικών φίλων του αθλήματος, που παρακολούθησαν το παιχνίδι, μας αναγκάζουν για πρώτη φορά να παρεκκλίνουμε από τη φιλοσοφία μας εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά μας για τις διαιτητικές αποφάσεις του σημερινού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντής, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μας επιβεβαιώνει με την εν γένει συμπεριφορά του, τόσο την ανικανότητά του να διαχειριστεί παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια, όσο και την εμπάθειά του σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, καθορίζοντας με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα, για λόγους τους οποίους εκείνος γνωρίζει.

Εμείς δεσμευόμαστε από την πλευρά μας, ότι θα διατηρήσουμε την ίδια φιλοσοφία και θα εξαντλήσουμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τις πιθανότητες που μας αναλογούν, για την επίτευξη του στόχου μας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής όμως είναι στο εξής ανεπιθύμητος και για το λόγο αυτό ζητούμε από την ΚΕΔ-ΕΟΚ, να εξαιρεθεί από όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.Το Δ.Σ της ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ".


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top