Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Δόξα Λευκάδας

Σερέλης: Μεγάλη νίκη

Football
9391
Τι δήλωσαν Μαρκόπουλος, Ταπούτος και Στεφανίδης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ: "Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη την οποία κυνηγούσαμε στα τελευταία παιχνίδια με μεγάλη θέληση. Αλλά η διαφορά σήμερα είναι ότι όταν το παιχνίδι πήγε να γυρίσει, βγάλαμε ψυχικά αποθέματα με κάποιους παίχτες οι οποίοι πήραν την ομάδα στις πλάτες τους με την προσωπικότητά τους και γι' αυτό το λόγο ήρθαν στην ομάδα. Επειδή πέρυσι ήμαστε στην ίδια θέση με τη Δόξα ο τρόπος που αντέδρασε μετά το 13-30 ήταν πραγματικά συγκλονιστικός για μένα. Παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα με τη φυγή του παίκτη, έβγαλε ψυχή, έβγαλε ενέργεια και γι' αυτό το λόγο έγινε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, όχι τόσο ποιοτικό το οποίο θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, έτσι ακριβώς όπως και έγινε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Δόξα. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν έχει τελειώσει για καμία ομάδα. Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες βρίσκονται σε σημείο που καμία δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής, εκτός και αν εξαιρέσει κανείς το Ρέθυμνο που έχει κάνει μια - δυο νίκες παραπάνω».
Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι για 30 λεπτά θεωρώ ότι την αξίζαμε τη νίκη, παίζαμε πάρα πολύ καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο για μας ήταν πολύ κακό. Παρόλα αυτά η ομάδα σήμερα είχε μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Έπαιξε για να κερδίσει. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε με προσωπικότητα και κέρδισε ένα ματς που θεωρώ ότι άξιζε».

 

ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Νομίζω ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Είναι σαν ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Η μια είναι ότι πρέπει να έχουμε υπερηφάνεια για την προσπάθεια μας, για τους παίκτες μας και γι’ αυτό που έκαναν μέσα στο γήπεδο και κατέθεσαν την ψυχή τους. Η άλλη είναι το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν μας δικαίωσε. Θεωρώ ότι στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πολύ αγχωμένοι, σφιγμένοι, γιατί το πρέπει μας κυρίευσε. Νομίζω στο ημίχρονο μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Στο 2ο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του. Το παιχνίδι πήγε σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα δεν είναι πάνω σε εμάς. Όταν είχα έρθει εδώ πέρα το πρώτο πράγμα που είχα πει είναι ότι ήρθα σε ένα μέρος το οποίο έχει βγάλει πολλούς ανθρώπους που έχουν παράγει πολιτισμό. Εμείς κάθε μέρα θα προσπαθούμε για το ίδιο, να παράξουμε πολιτισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συγκινητική προσπάθεια και ελπίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε για τους κόπους που έχουμε κάνει».
Ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε: «Θεωρώ, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι στο παιχνίδι, καταφέραμε να περιορίσουμε το Λαύριο. Βγάλαμε αρκετή ενέργεια μέσα στο γήπεδο και το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως έπρεπε και πήγαμε το ματς εκεί που έπρεπε αλλά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα μου έχω μάθει να μην ψάχνω για δικαιολογίες και να κοιτάω τι έκανα εγώ και οι συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι στο τέλος 2-3 στραβά σφυρίγματα καθόρισαν το αποτέλεσμα εις βάρος μας και ήταν πολύ άδικο για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top