Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Δόξα Λευκάδας

Καταγγέλλει Ουέλς η Δόξα

Football
9372

Η Δόξα Λευκάδας καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής της τον Ντεζ Ουέλς για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και παραβίαση των όρων του συμβολαίου του, ενημερώνοντας πως θα οδηγήσει την υπόθεση στις αρμόδιες αρχές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι ο Καλαθοσφαιριστής DEZMINE WELLS, επιδεικνύοντας άκρως αντιεπαγγελματική Συμπεριφορά, παραβιάζοντας τις Συμβατικές Υποχρεώσεις , τους Όρους του Συμβολαίου, τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ομάδας , αναχώρησε χωρίς καμία έγκριση για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αδειάζοντας την Διοίκηση και τους Φιλάθλους, πριν από τον κρίσιμο εντός έδρα Αγώνα με το Λαύριο.

Η Διοίκηση της Ομάδος έχοντας εκπληρώσει τους Όρους του Επαγγελματικού Συμβολαίου που υπέγραψε με τον εν λόγω Καλαθοσφαιριστή (έχουν καταβληθεί τρεις μηνιαίες δόσεις Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) θα προβεί με ιδιαίτερο ζήλο στην Προάσπιση όλων των Νομίμων Δικαιωμάτων της προς όλες τις εμπλεκόμενες Αθλητικές Αρχές (FIBA ARBITRAL TRIBUNAL , EΣΑΚΕ, ΕΟΚ)».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top