Αγγέλου: «Ο δρόμος του Άρη είναι μοναχικός και ανηφορικός»

Football
703

Ο τεχνικός του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα


"Τελείωσε μια σειρά, είμαστε στην 40η μέρα της προετοιμασίας. Είχαμε έξι φιλικά και χρησιμοποιήσαμε και αυτά τα δύο σε πιο επίσημο τόνο. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν είναι αυτό το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι περήφανη ομάδα, στηρίζεται στο σουτ, έχουν χαρακτήρα και ο βασικός μας στόχος είναι να προσπαθούμε να πάρουμε από τον αντίπαλο περισσότερη ενέργεια, ώστε να τον βάζουμε να σκέφτεται κάτω από πίεση και αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε ικανοποιητικό ρυθμό, αλλά είναι τελείως διαφορετικά τα επόμενα παιχνίδια.

Ξεκινάμε από αύριο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, γιατί όλο αυτό το διάστημα δίνει έναν τεράστιο αγώνα και οργανώνει την ομάδα για να της παράσχει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ενεργειακά να ανακάμπτει μετά από κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Και στη μνημονιακή κατάσταση που βιώνει εγώ το θεωρώ αυτό πολύτιμο και ευχαριστώ και τον κ. Γουλιέλμο και τον κ. Κάλεν. Οργανώθηκε άψογα το ταξίδι στη Γεωργία, ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και στη Ρωσία.

Για την επόμενη αντίπαλο του 'Αρη, τη Νίζνι: “Είναι ομάδα που έχει συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα, έχει ένα πολύ δυνατό διοικητικό δυναμικό, έναν πολύ καλό προπονητή, με ευρωπαϊκή εμπειρία. Δίνουν μια μάχη να ετοιμάσουν δύο παίκτες που ήταν τραυματίες.

Είχαν πολύ καλή απόδοση στα φιλικά τους στην Σερβία και με τον Ερυθρό Αστέρα και με την Ζελέζνικ, έπαιξαν καλά κόντρα στην Μπούντουτσνοστ που θα παίξει Ευρωλίγκα, έκαναν δύο προσθήκες τώρα τελευταία, αλλά δεν μπορούμε να στηριχθούμε στο πως είναι αυτοί. Θα δούμε πώς εμείς θα σταθούμε στο γήπεδο. Ο δικός μας δρόμος είναι μοναχικός και ανηφορικός. Σαφώς η Νίζνι είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει και στα δύο μισά του γηπέδου”.

Αν είναι ικανοποιημένος από την συνέπεια της ομάδας του: “Η ομάδα μας ήταν ελκυστική απόψε. Έπαιξαν όμορφα τα παιδιά, προσπάθησαν να σεβαστούν το παιχνίδι. Τους είπα συγχαρητήρια. Αυτό που θέλει η ομάδα είναι να έχει την σφραγίδα της εργατικότητας, της συνέπειας και της αφοσίωσης"


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top