Άρης: Αρχίζουν οι αφίξεις των ξένων

Football
1855

Σιγά σιγά μαζεύονται οι ξένοι παίκτες του Άρη για να περάσουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να μπουν σε ρυθμό προπονήσεων


Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: 

«Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΑΡΗ έχει αρχίσει και τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι ξένοι αθλητές της ομάδας μας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. 

Ο Boris Dallo ανοίγει το "χορό" των αφίξεων για την ομάδα του ΑΡΗ την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι “κίτρινοι” θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα. 

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Gary Bell και ο Michale Kyser, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Lucky Jones, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ramon Harris ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Gary McGhee είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top