Καββαδάς: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας»

Football
356
O σέντερ του Άρη μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για τον αυριανό τελικό

«Είναι σίγουρα παιχνίδι πρόκληση για την ομάδα μας. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, που είναι μία επιτυχία, αλλά αύριο κρίνεται ένα τρόπαιο. Πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη συγκέντρωση, αυτά τα παιχνίδια είναι… δρόμου. Θα κριθεί στο ποιος θα κυριαρχήσει σε όλες τις μονομαχίες, ποιος θα κερδίσει περισσότερες μπάλες, ποιος θα τρέξει περισσότερο, ποιος θα έχει μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη».

Για τα αντίπαλα πεντάρια και αν είναι έξτρα κίνητρο για εκείνον το ότι θα συναντήσει παίκτες υψηλού επιπέδου: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες υψηλής κλάσης, όχι μόνο στη θέση του σέντερ. Και οι 12-13 που απαρτίζουν το ρόστερ του είναι μεγάλοι παίκτες. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα μπούμε στο παρκέ για να κάνουμε τη δουλειά μας»!

Όσο για το πώς βιώνει αυτές τις στιγμές πριν τον μεγάλο τελικό: «Το τελευταίο διάστημα, όλοι μιλούν για το αυριανό ματς. Η πόλη ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ενέργεια και όχι με άγχος. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και επ ουδενί χωρίς άγχος, το οποίο είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις. Να μπούμε και να παίξουμε σα να ναι… απλώς ένα παιχνίδι εβδομάδας».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top