«Είμαστε αουτσάιντερ, στον Παναθηναϊκό η πίεση»

Football
420
Στο γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει να χάσει κάτι στάθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας άσος στο ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την παρουσία του Άρη στον τελικό: «Tα τελευταία χρόνια λόγω των καταστάσεων η ομάδα δεν κατάφερε να βρίσκεται σε έναν τελικό. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και για εμάς, για τους ανθρώπους του Άρη και για τον κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια».

Για τον στόχο του Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε σε καλή βραδιά. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για το ότι ο Άρης παίζει στην έδρα του: «Ξέρουμε το γήπεδο, παίζουμε στην έδρα μας, αλλά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε λίγες περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, είναι ένα μικρό αβαντάζ το ότι ξέρουμε το γήπεδο, πολύ σημαντικό. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός έχει περάσει από πολλές δυνατές έδρες. Πρέπει να το δούμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν πρέπει να πιεστούμε πάρα πολύ. Το προτέρημα που έχουμε συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό είναι ότι αν χάσει θα πουν πολλά, ενώ εμείς αν διεκδικήσουμε τη νίκη δεν θα ακούσουμε τόσο άσχημα λόγια. Παλιότερα σίγουρα θα έλεγαν, αλλά όχι σήμερα. Την πίεση την έχει ο Παναθηναϊκός, αφού εμείς είμαστε θεωρητικά αουτσάιντερ. Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει αν κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το ότι έχει κατακτήσει Κύπελλα με τον Παναθηναϊκό: «Έχω ζήσει ωραίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι που κι εγώ θα το ζήσω όπως όλα τα παιδιά».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top