Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Απόλλων Πατρών

Σκουρτόπουλος: Δεν αντιμετωπιστήκαμε σωστά

Football
9704
Τ δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε στην κάμερα της Nova. "Είναι λυπηρό, χάσαμε την κατηγορία. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και τους προπονητές. Προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κάποια πράγματα. Καθοριστικά για την πορεία μας ήταν τα ματς με Λευκάδα και Κύμη. Νομίζω πως η ομάδα μας δεν αντιμετωπίστηκε δίκαια ή όπως αντιμετωπίστηκαν όπως άλλες ομάδες. Αυτό σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε ήταν καταδικαστό για την ομάδα του Απόλλωνα.
Αυτή τη στιγμή η μέρα δεν είναι για τέτοια πράγματα. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Δεν ξέρω για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι και να αναλάβουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα στην καινούργια προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως με την στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουν".

Ο Δημήτρης Βεργίνης πρόσθεσε: "Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα και για όλους εμάς. Κάναμε μια προσπάθεια για να σώσουμε την ομάδα και να παραμείνει στην κατηγορία όμως δεν τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους και αυτό που έχω να πω τώρα είναι ότι ο Απόλλωνας θα πρέπει να σταθεί όρθιος και όλοι μαζί να ξαναφέρουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε τι έφταιξε και πέσαμε κατηγορία".

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top