Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Απόλλων Πατρών

Μέξας: "Παρέλαβα έτοιμη ομάδα"

Football
554
Ο Κώστας Μέξας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρών γεύτηκε την χαρά της νίκης, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης αφιέρωσε την νίκη στον συμπαίκτη του, Νιφόρα ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού έχουμε τους ίδιους στόχους. Νομίζω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό, σίγουρα μεγαλύτερο από ότι περιμέναμε όλοι σε αυτά που τους ζητήθηκαν. Aυτή η νίκη πρώτα από όλα στους παίκτες και θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι στη συγκέντρωση τους έχει η δουλειά που έκαναν με τον κόουτς Παπαχατζή. Παρέλαβα έτοιμη ομάδα προπονημένη, σιγά-σιγά θα περάσω και δικά μου στοιχεία. Να μείνουμε ταπεινοί με συγκέντρωση ακόμη ήμαστε στην 4η αγωνιστική».

Ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε: «Αυτή τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στο συμπαίκτη μας τον Νιφόρα, που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και εγχειρίστηκε. Ήταν μία πολύ καλή νίκη για μας, συμφωνώ με τον κόουτς για τη δουλειά που κάναμε τον κ.Παπαχατζή, συν κάποια πράγματα που πρόσθεσε ο νέος κόουτς, φτάσαμε στη νίκη. Κυρίως την αφύπνιση που είχαμε εμείς σαν παίκτες».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top