Μπάνκι: "Εκτίμησα την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα"

Football
588

Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα στο Λαύριο, για την ΑΕΚ και στάθηκε στην επιθυμία που είχαν οι παίκτες του για να φτάσουν στη νίκη.

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή τη νίκη, και περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών μας. Χρειαστήκαμε να έχουμε και την τύχη μαζί μας, παρόλα αυτά ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό ενός αθλητή ακόμα, παρόλα αυτά να ξεκαθαρίσουμε ότι είχαμε μία 3η περίοδο πολύ δύσκολη και συνολικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. 

Αναπόφευκτα η δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού ερχόταν από το παιχνίδι της Τετάρτη. Πραγματικά εκτίμησα από τα παιδιά την επιθυμία που είχαμε για να αλλάξουνε τη ροή του αγώνα, να παίξουνε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, και σε μία περίοδο σε μία στιγμή της σεζόν που σιγά σιγά αρχίζουμε και νιώθουμε το βάρος  όλης της καταπόνησης της σεζόν. Αλλά δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές, θέλουμε να υπερασπιστούμε την θέση μας στο πρωτάθλημα και να αποδείξουμε την σοβαρότητα που έχουμε σαν ομάδα, μία ομάδα η οποία θέλει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι με την ίδια λογική και την ίδια επιθυμία για νίκη».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top