ΑΕΚ: Βραβεύει τρεις πρώην αθλητές της

Football
343

Τους Γιώργο Αγιασωτέλη, Παναγιώτη Αριδά και Βασίλη Λανέ θα τιμήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ. 

 

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ BC από την πρώτη ημέρα αναγέννησης της «Βασίλισσας» έθεσε ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Ιστορίας της.

Οι ποικίλες δράσεις για τις ένδοξες ημέρες της ΑΕΚ (την ανύψωση λαβάρων των «Θεών» της στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ, την ανακατασκευή των τροπαίων της, λοιπές εκδηλώσεις) κορυφώθηκαν με την ταινία – έπος «1968», όπου κυρίως αναδείχθηκε το θαύμα της 4ης Απριλίου 1968 του Γιώργου Αμερικάνου και των συμπαικτών του στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και το 1966 του λεοντόκαρδου Γιώργου Μόσχου.

Η ΑΕΚ BC συνεχίζει να τιμά την Ιστορία της. Στο πλαίσιο αυτό πριν από την αυριανή αναμέτρηση της Βasket League ΑΕΚ-Άρης, θα βραβεύσει τρεις πρώην αθλητές της, που συνέδεσαν την παρουσία τους στην Ομάδα, με δύσκολες και απαιτητικές στιγμές, αλλά και με την περίοδο της λαοφιλούς Ομάδας των «Μοϊκανών», όπως «βαφτίστηκαν» (λόγω της αυταπάρνησης που επέδειξαν) από τον κορυφαίο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Αγιασωτέλη, Παναγιώτη Αριδά, Βασίλη Λανέ (σ.σ. η καταγραφή με τη σειρά έλευσής τους στην ΑΕΚ).

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις, αλλά και εκπλήξεις, το επόμενο διάστημα».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top