Ελληνικός «εμφύλιος» ή Λε Μαν για την ΑΕΚ, οι άλλοι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, Προμηθέα!

Football
2877
Η ΑΕΚ κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της και είναι πολύ πιθανό να βρει στους «16» του Basketball Champions League τον ΠΑΟΚ ή τον Προμηθέα!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ από τη στιγμή που κατέλαβε την κορυφή στο γκρουπ της θα αντιμετωπίσει μια από τις τέταρτες των τριών άλλων ομίλων. Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι αντίπαλοι για την «Ένωση» είναι η Λε Μαν, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας καθώς ο μοναδικός περιορισμός στην κλήρωση είναι ότι δεν μπορούν να παίξουν αντίπαλοι ομάδες από τον ίδιο όμιλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (8/2) στη 13:00 στη Γενεύη. Πέρα από την ΑΕΚ, υποψήφιοι αντίπαλοι για τον ΠΑΟΚ είναι η Μούρθια κι η Βίρτους κι αντίστοιχα για τον Προμηθέα η Τενερίφη κι η Μούρθια. Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι ανεξαρτήτως τον αντίπαλο, με τον οποίο θα κληρωθεί, η ΑΕΚ θα δώσει το δεύτερο ματς στην έδρα της, ενώ αντίστοιχα ΠΑΟΚ και Προμηθέας θα παίξουν το πρώτο ματς στο γήπεδο τους.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top