Μεγάλη ζήτηση για το Διηπειρωτικό από τον κόσμο της ΑΕΚ

Football
1551
Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε πλέον το Final Four του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και αυτό αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο.

Η «Ένωση» θα έχει τον έκτο παίκτη της στη Βραζιλία και αναμένεται να έχει στήριξη δυναμική από τον κόσμο. Επίσης πιθανώς να βρεθεί και αρκετός κόσμος το Σάββατο με Περιστέρι καθώς υπάρχει κινητικότητα και για το ματς του Σαββάτου (19/1, 17:00).

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»:

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τον ερχόμενο μήνα την πιο μεγάλη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, στο πλαίσιο του F4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019 (Intercontinental Cup 2019).

Το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι έντονο και διαρκές.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίων του ημιτελικού και Τελικού του F4, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο OPERATION του Κλειστού του OAKA (ώρες 10:30 - 17:00, στο τηλ. 210-6896793 καθημερινά), ή να αποστείλλουν αίτημα στο tickets@aekbc.gr), προκειμένου για κράτηση, καθώς ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί από τη FIBA o ακριβής αριθμός και η τιμή των εισιτηρίων.

Oι κάτοχοι Διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top