Συμεωνίδης: "Ο Χολαργός εκπέμπει υγεία"

Football
108
Ο προπονητής του Χολαργού, Σάββας Συμεωνίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ

Ο Σάββας Συμεωνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Χολαργού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κώστα Παπαμάρκο και στόχος του είναι να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του προκατόχου του. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr), τονίζοντας πως βασική του επιδίωξη είναι να παραμείνει η ομάδα στη Γ' Εθνική κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Παράλληλα, επεσήμανε ότι το επίπεδο της κατηγορίας είναι χαμηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να ανοίξει και το κεφάλαιο... σκάουτινγκ.

"Ο Κ.Ο. Χολαργού είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, κάτι που γνωρίζω καλά, καθώς είχα πολλά χρόνια επαφή με τους παράγοντές του μέσα από το μπάσκετ. Είναι σίγουρο πως εκπέμπει υγεία τόσο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όσο και προς τη φιλοσοφία στο αγωνιστικό σκέλος" τόνισε ο Σάββας Συμεωνίδης σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του Χολαργού.

Ακολούθως, ο Έλληνας προπονητής επεσήμανε: "Οι συνθήκες (γήπεδο, βάρη κτλ.) είναι πολύ καλές για έναν προπονητή που θέλει να δουλέψει. Ο πρωταρχικός μας στόχος όταν με φώναξαν να μιλήσουμε ήταν να σωθεί η ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε δύο βαθμούς πάνω από αυτόν που πέφτει. Μόνο με σοβαρότητα και ιδιαίτερη προσοχή θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε ό,τι έχουμε πει. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Αν ο Θεός το θέλει και η ομάδα δείξει αυτό που μπορεί πραγματικά, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες και κυρίως καλούς χαρακτήρες, που είναι ένα βασικό συστατικό μιας ομάδας για να κάνει ένα υγιές σύνολο".

Σχετικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος, ανέφερε: "Το επίπεδο έχει χαμηλώσει αρκετά, καθώς υπάρχει σοβαρό αντίκτυπο από την οικονομική κρίση που βλέπουμε εκεί έξω στην κοινωνία. Τα λεφτά των ομάδων είναι επισφαλή και κάποιοι καλοί παίκτες που πηγαίνουν κυρίως σε επαρχιακές ομάδες, αναγκάζονται να φύγουν. Δεν βγαίνουν καινούργια παιδιά κι έτσι ανεβαίνουν οι μέσοι όροι ηλικίας. Θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέα ταλέντα να παίξουν. Να μπορούν οι ομάδες να δημιουργούν παίκτες, αλλά και να τους δίνουν τις ευκαιρίες να παίξουν στη συνέχεια".

Ερωτηθείς για τα σκάουτινγκ στην κατηγορία, σχολίασε: "Στηριζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στο σκάουτινγκ. Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου μας και προσπαθούμε να παρακολουθούμε όσο το δυνατόν περισσότερες κασέτες μπορούμε. Βέβαια, ξέρω αρκετούς παίκτες από τα προηγούμενα χρόνια, όμως υπάρχει και το κομμάτι του ομαδικού σκάουτινγκ. Σε αυτό μας βοηθάει αρκετά και ο Γιάννης ο Γεωργικόπουλος. Γενικά σαν τιμ έχουμε ικανοποιητική τεχνογνωσία".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top