Μανωλόπουλος: «Ακολουθήσαμε το πλάνο»

Football
257
Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και την υλοποίηση του πλάνου που σχεδίασε ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού» επισήμανε

ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε: «Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα όμως ήμασταν απαράδεκτοι. Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε». 

Τέλος, ο Μπραντ Νιούλεϊ, είπε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν μία δύσκολη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι δύο ημιχρόνων. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top