«Απογοητεύσαμε τον κόσμο, το Ρέθυμνο είχε περισσότερη τύχη»

Football
403
Ο Γιούρι Ζντόβτς στάθηκε στο τι δεν έκανε καλά η ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στην ομάδα του. Ήθελαν περισσότερο το ματς, έπαιξαν καλύτερα και είχαν περισσότερη τύχη στο τέλος, παίρνοντας το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ήμουν εδώ και τους απογοητεύσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μας υποστηρίζουν αλλά δυστυχώς σήμερα ήταν άτυχη η στιγμή γιατί το παιχνίδι συνέπεσε την στιγμή που ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουμε να είναι κοντά μας» είπε ο Σλοβένος τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Μαυροειδής είπε: «Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά η πατρίδα μου μας πλήγωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε από το 1ο λεπτό. Νομίζω ότι γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πρώτη στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την φρεσκάδα και την δημιουργία που είχαμε. Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αλλαγές, η κούραση και άλλα. Νομίζω δεν δείξαμε αυτό που έπρεπε. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς και το ήθελε περισσότερο. Κέρδισε δίκαια. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μάθημα για να βελτιωθούμε για το μέλλον».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top