Γλιτώνει την αρθροσκόπηση ο Νικολαϊδης

Football
508
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πρόδρομος Νικολαϊδης καθησύχασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

 Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πρόδρομος Νικολαϊδης καθησύχασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Κάκωση έσω μηνίσκου ήταν η διάγνωση του γιατρού Γιάννη Χατζηκομνηνού ο οποίος συνέστησε άμεσα να ξεκινήσει ο αθλητής θεραπευτική αγωγή, για να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Ολύμπια. Ακόμη, από την πρώτη ανάγνωση της μαγνητικής δεν φαίνεται να συντρέχει και λόγος να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, γεγονός που κρίνεται ικανοποιητικό.
Όσον αφορά την προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα με μια προπόνηση. Ο Κώστας Φλεβαράκης που είναι πιο ισχυρός από ποτέ δούλεψε για δυο ώρες με τους παίκτες του, ενώ επιχείρησε να τονώσει και την ψυχολογία τους επισημαίνοντας την ανάγκη για νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου» προσπαθεί να διατηρήσει την ενότητα, την οποία άλλοι προσπάθησαν να υπονομεύσουν με ενέργειες τους τα προηγούμενα 24ωρα. Τώρα όλοι μιλούν για ενότητα, ακόμη και εκείνοι που δεν πιστεύουν σ’ αυτή…διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top