Ο Καραμανλής συνάντησε και Σάκοτα!

Football
162
Παρότι η ΑΕΚ έχει προπονητή, ο οποίος έκανε και την προπόνηση κανονικά σήμερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής...

 Παρότι η ΑΕΚ έχει προπονητή, ο οποίος έκανε και την προπόνηση κανονικά σήμερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής είχε και σήμερα συνάντηση, αυτή τη φορά με τον Ντράγκαν Σάκοτα!
Το γεγονός ότι ο Κώστας Φλεβαράκης έχει συμβόλαιο φαίνεται ότι δεν απασχολεί τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ ο οποίος συνεχίζει τα ραντεβού με προπονητές από τα οποία συναντά αρνήσεις, όπως και σήμερα με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν έδειξε πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Κι όλα αυτά ενώ ο Φλεβαράκης ετοιμάζεται να πάει στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπου θα έχει ενδιαφέρον η συνάντηση του με τον Μπάμπη Καραμανλή.
Στο μεταξύ, ο Αργύρης Πεδουλάκης δέχθηκε και σήμερα τηλεφωνήματα από παράγοντες της ΑΕΚ, αλλά εξήγησε ότι από τι στιγμή που υπάρχει προπονητής δεν μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω συζητήσεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό...
Από τη στιγμή που ο Φλεβαράκης απολαμβάνει της στήριξης του προέδρου της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστου τα πράγματα απλοποιούνται, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι δεν φταίει μόνο ο έμπειρος προπονητής για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.
Αγωνιστικά, ο Πρόδρομος Νικολαϊδης ήταν ο μοναδικός απών από την προπόνηση. Ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top