Φλεβαράκης: «Δουλέψαμε σκληρά, έτοιμοι για νίκη»

Football
219
Το πρώτο ροζ φύλλο εκτός έδρας θέλει να πάρει αύριο (29/11, 4.30μ.μ.) η ΑΕΚ στην Ρόδο, απέναντι στον Κολοσσό.

 Το πρώτο ροζ φύλλο εκτός έδρας θέλει να πάρει αύριο (29/11, 4.30μ.μ.) η ΑΕΚ στην Ρόδο, απέναντι στον Κολοσσό. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν θα ικανοποιηθούν από το θέαμα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει μια αρκετά καλή ομάδα, αλλά και καλαθοσφαιριστές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο. Κυρίως, όμως, έχει κρατήσει τον ίδιο βασικό κορμό από το περασμένο πρωτάθλημα, κάτι που θεωρείται πλεονέκτημα. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε, επίσης, ότι ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής στην έδρα του» είπε ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μας, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να βγει και στο παρκέ. Στο ματς με την Καβάλα, άλλωστε, δείξαμε σε ορισμένα χρονικά διαστήματα τις πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά και την ίδια διάθεση».
Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα τέθηκε κανονικά και ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά ήθελε να είναι στην 12αδα και να βοηθήσει. Την Δευτέρα εκτός απροόπτου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο για να εκτιμηθεί το πρόβλημα στο γόνατο του.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top