Προπονήθηκε ο Νικολαϊδης

Football
195
Παρόντος του Πρόδρομου Νικολαϊδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

 Παρόντος του Πρόδρομου Νικολαϊδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο γκαρντ της «Ένωσης» γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Η γερή κράση του παίκτη και η επιθυμία του να αγωνιστεί, τον έκαναν να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη, συνεχίζοντας παράλληλα την φαρμακευτική αγωγή. Όσο για την μαγνητική τομογραφία που δεν έκανε σήμερα αποφασίστηκε να την κάνει πιθανότατα την Δευτέρα.
Ο Νικολαϊδης θα γυμναστεί και αύριο με την υπόλοιπη ομάδα και στην συνέχεια θα «πετάξουν» για την Ρόδο, όπου θα επιζητήσουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το γήπεδο τους. Η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι και ο αντίπαλος θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και θέλει πάση θυσία τη νίκη, αλλά με την παρουσία και του Νικολαϊδη οι «κιτρινόμαυροι» φιλοδοξούν ότι θα μπορέσουν να αποδράσουν με το «διπλό» από την Ρόδο. 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top