Τενοντίτιδα ο Νικολαϊδης!

Football
200
Ησύχασαν σήμερα στην ΑΕΚ, για τον Πρόδρομο Νικολαίδη έπειτα από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από τον Γιάννη Χατζηκομνηνό!

 Ησύχασαν σήμερα στην ΑΕΚ, για τον Πρόδρομο Νικολαίδη έπειτα από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από τον Γιάννη Χατζηκομνηνό! Ο γιατρός της «Ένωσης» διαπίστωσε ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα στο γόνατο, η οποία χρήζει άμεσης θεραπείας, για να μπορέσει να προλάβει τον αγώνα με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» την Κυριακή.
«Δεν θα χάσω αυτό το παιχνίδι» έλεγε στην μεσημεριανή προπόνηση ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, ο οποίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, αλλά έκανε θεραπεία και βάρη. Μάλιστα, το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει και αύριο και την Παρασκευή θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.
Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κλειστό του Αγίου Κοσμά. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» στην ομιλία του προς τους παίκτες τους συνεχάρη για τη νίκη επί της Καβάλας, που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα έκανε κάποιες παρατηρήσεις που αφορούν τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στην απόδοση της κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Στοιχείο που εκτιμά ότι θα διορθωθεί μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια…διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top