Φλεβαράκης: «Δουλειά, συγκέντρωση, ηρεμία και ενότητα»

Football
174
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της ΑΕΚ Κώστα Φλεβαράκη.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της ΑΕΚ Κώστα Φλεβαράκη. «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο παρκέ. Ειδικά, όμως, στη δική μας ομάδα. Η όλη κατάσταση είναι άδικη για εμάς. Ξεκινήσαμε με ένα ντεζαβαντάζ 0-3 που έχει βαρύνει τα πόδια και μας γεμίζει με πίεση. Βάσει προγράμματος θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες νίκες» σχολίασε ο προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Σήμερα έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Ξέραμε πως η Καβάλα διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Ο Κόλινς ήταν μια εξαιρετική προσθήκη και βοήθησε πολύ. Το δικό μας πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ και τα λάθη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που πηγαίναμε να βρούμε ρυθμό τα λάθη μας πήγαιναν πίσω. Στο τέλος εκτός από τη συγκέντρωση, η προσδοκία της πρώτης νίκης έφερε άγχος. Από εδώ και πέρα, χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση ηρεμία και ενότητα στην ΑΕΚ».
Ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, παρατήρησε: «Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια, όμως περισσότερο σε όλους τους συμπαίκτες μου και όλα τα στελέχη της ομάδας. Ήταν βαριά τα χέρια μας και ήμασταν αγχωμένοι. Είναι άδικο γιατί λόγω των προβλημάτων βρεθήκαμε με 0-3 στην… πλάτη. Σήμερα ελέγξαμε το ρυθμό αλλά μάλλον δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει και αυτό φάνηκε παρά την πίεση που δυσκολεύει το έργο μας…»
 Στον αντίποδα, ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Πιλαφίδης, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Δεν είχαμε συγκέντρωση και αυτό μας κόστισε. Όταν στο τέλος γυρίσαμε το παιχνίδι κάναμε παιδαριώδη λάθη και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτό. Τώρα ασχολούμαστε με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου χρειαζόμαστε τη νίκη». Ενώ, αναφορικά με το ποιον ξένο θα απομακρύνει (έδειξε τον Λορέντζο Ουέιντ), εξήγησε: «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα φύγει. Λόγω των απουσιών στα γκαρντ μάλλον ο Σιλντς πρέπει να μείνει διότι Ηλιάδης και Κυρίτσης είναι τραυματίες».
Ενώ, ο Νίκος Αγγελόπουλος, υπογράμμισε: «Θέλαμε σήμερα να κάνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Δυστυχώς, όμως κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα αν και καταφέραμε να γυρίσουμε δύο φορές το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε»


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top