Γκριν: «Μεγάλη δίψα για τη νίκη»

Football
180
Αποφασισμένοι να πάρουν τους δυο βαθμούς είναι οι παίκτες της ΑΕΚ στο αυριανό (5μ.μ., Novasports 2) παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

 Αποφασισμένοι να πάρουν τους δυο βαθμούς είναι οι παίκτες της ΑΕΚ στο αυριανό (5μ.μ., Novasports 2) παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. «Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε τη νίκη στις πρώτες αγωνιστικές είναι αρνητικό για μας» επισημαίνει ο Τορίν Γκριν και προσθέτει: «Τα …ψέματα πλέον, έχουν τελειώσει, καθώς στο αυριανό παιχνίδι επιβάλλεται να δώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων. Για να βρεθούμε εντός τροχιάς του στόχου που θέσαμε το περασμένο καλοκαίρι πρέπει ν’ αγωνιστούμε για την κατάκτηση των δύο βαθμών. Θεωρώ ότι η αλλαγή της έδρας δεν θα μας επηρεάσει στο ελάχιστο, αφού η «δίψα» για τη νίκη είναι μεγάλη».
Ακόμη, ο Αμερικανός γκαρντ της «Ένωσης» μίλησε και για την βοήθεια του κόσμου λέγοντας πως «θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι σε ένα ακόμα αγώνα θα δώσουν το δυναμικό «παρών» και θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».
Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα, αφού τότε δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο, δεδομένου ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και οι στόχοι θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν…
   

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top