Φλεβαράκης: «Να είμαστε ενωμένοι»

Football
176
Μήνυμα ενότητας έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ARRENA 89,2 και στην εκπομπή της Ώρας των Σπορ αναφερόμενος στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

 Μήνυμα ενότητας έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ARRENA 89,2 και στην εκπομπή της Ώρας των Σπορ αναφερόμενος στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της «Ένωσης» αναφορικά με την αναμέτρηση με την Καβάλα, υποστήριξε: «Έχουμε πει με τα παιδιά, οτιδήποτε προκύπτει καθημερινά να μένει στην άκρη και να ασχολούμαστε μόνο με το τι θα γίνει τη Δευτέρα, στο ματς με την Καβάλα. Οτιδήποτε έχει γίνει από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα καταλήγει μέσα στο αγωνιστικό σχήμα. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, ειδικά για τα δύο πρώτα, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Το μηδέν τώρα είναι μια πραγματικότητα, άσχετα αν νομίζω πως οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, όλοι μαζί. Πρέπει όλοι να είμαστε στον αγώνα ενωμένοι και να ασχοληθούμε μόνο με το τι θα κάνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο, πως θα εμφανιστεί ήρεμη και συγκεντρωμένη, όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις να την εμφανίσει στο παιχνίδι της Δευτέρας».
Για το γεγονός ότι η συνάντηση θα γίνει στον Άγιο Θωμά και όχι στο Ελληνικό, υπογράμμισε: «Είναι αυτό που λέμε. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάς καθημερινά γι’ αυτά τα πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Η ομάδα έκανε σήμερα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, κάνει προπονήσεις σε διαφορετικά μέρη, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι διαφορετικό. Θα παίξει σ’ ένα γήπεδο, ουδέτερο στην ουσία. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί για να δώσει τη βοήθειά του στην ομάδα, γιατί μπορεί να αποβεί καθοριστική για το παιχνίδι της Δευτέρας». Για την δυναμικότητα της Καβάλας, παρατήρησε: «Δύσκολος, υπολογίσιμος αντίπαλος, με αλλαγές στο ρόστερ του. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια είχε μία αρκετά καλή εικόνα, αλλά και στο Μαρούσι για 30 λεπτά και φυσικά στη νίκη με το Περιστέρι. Είναι ενισχυμένη και με δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες. Σαφώς, θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να είμαστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι, να δείξουμε το πάθος που πρέπει να δείξουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνει η ομάδα την πρώτη της νίκη».
Τέλος, για το τρακάρισμα του Τορίν Γκριν, σχολίασε: «Τέλος καλό, όλα καλά. Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας».
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top