Νέο όχι από Δέδε, παίζει χωρίς ξένους!

Football
475
Έπειτα από την αρνητική απάντηση του Παντελή Δέδε στην τελευταία πρόταση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την εξόφληση του Σμίλιαν Πάβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Λία Διαμαντοπούλου συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον νομικό εκπρόσωπο του Σλοβένου άσου στο γραφείο του.

 Έπειτα από την αρνητική απάντηση του Παντελή Δέδε στην τελευταία πρόταση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την εξόφληση του Σμίλιαν Πάβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Λία Διαμαντοπούλου συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον νομικό εκπρόσωπο του Σλοβένου άσου στο γραφείο του. Ούτε σ’ αυτή την απευθείας συνάντηση κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» να πετύχουν κάτι, καθώς ο Δέδες δεν συμφωνεί ούτε με την τελευταία πρόταση αποπληρωμής της οφειλής προς τον Πάβιτς.
Συνεπώς, η ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αναμένεται να παραταχθεί χωρίς ξένους, καθώς το «μπλόκο» της FIBA, συνεχίζει να υπάρχει. Γεγονός που καθιστά αδύναμη την «Ένωση», απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη του.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top