«Έκαναν φτερά» τα δελτία της ΑΕΚ!

Football
195
Εξαφανίστηκαν τα δελτία των παικτών της ΑΕΚ!

 Εξαφανίστηκαν τα δελτία των παικτών της ΑΕΚ! Οι ιθύνοντες της «Ένωσης» διαπίστωσαν πριν από λίγο ότι τα δελτία της ομάδας είχαν κλαπεί από τον χώρο όπου φυλάσσονται κλειδωμένα και άμεσα σήμανε συναγερμός! Οι διοικούντες του συλλόγου και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής ήταν σε ανοικτή γραμμή τηλεφωνικά προσπαθώντας να δουν τι συμβαίνει και πως χάθηκαν τα δελτία. Το σοκ ήταν μεγάλο τόσα στα μέλη της ομάδας, όσο και στην διοίκηση, η οποία προσπαθεί να αντιληφθεί τι συνέβη. Η εξέλιξη αυτή δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα να ηρεμήσει ακόμη και ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση με το Μαρούσι.
Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» ιθύνοντες θα «τρέξουν» για να εκδοθούν τα νέα δελτία για να μπορέσει η ομάδα να παραταχθεί χωρίς πρόβλημα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Πάντως, η έγκαιρη διαπίστωση της κλοπής των δελτίων έσωσε την ΑΕΚ από την απώλεια του αυριανού αγώνα στα χαρτιά! Αν οι «κιτρινόμαυροι» αντιλαμβάνονταν την απώλεια των δελτίων αύριο το μεσημέρι, τότε το… πουλάκι θα είχε πετάξει και ο αγώνας θα είχε χαθεί στα χαρτιά!
Αυτό είναι που «τρελαίνει» τον Μπάμπη Καραμανλή και τους συνεργάτες του που προσπαθούν αυτή την ώρα με συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες να δουν τι συμβαίνει…διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top