«Άγγλος» ο Φράνσις!

Football
318
Τυπικός στο ραντεβού του με την ΑΕΚ ο Τορίν Φράνσις!

 Τυπικός στο ραντεβού του με την ΑΕΚ ο Τορίν Φράνσις! Ο Αμερικανός σέντερ επέστρεψε κανονικά το Σάββατο όπως είχε προγραμματιστεί πριν την αναχώρηση του και γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη. Ο Φράνσις δεν καθυστέρησε ούτε μια… ώρα να γυρίσει, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από το προπονητικό επιτελείο του «δικεφάλου» και όχι άδικα, αφού η πλειοψηφία των αμερικανών αυτή την περίοδο επικαλούνται χίλιους λόγους για να καθυστερήσουν ακόμη και λίγες ώρες παραπάνω την επιστροφή τους στις προπονήσεις.
Παράλληλα, ο Φλεβαράκης είδε με ικανοποίηση τον Περικλή Δορκοφίκη να δίνει το παρόν στην προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τραυματισμένο πόδι του (θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο). Έβγαλε το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της Τρίτης με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top