Αρχική  > GOSSIP

Με την Ευρυδίκη Νικολάου δεν ρωτάς «Τι Ώρα Να 'Ναι»... (video&photos)

Football
233
Η Ευρυδίκη Νικολάου είναι όλο... εκπλήξεις

Τέσσερα χρόνια μετράει η Ευρυδίκη Νικολάου στην ελληνική μουσική βιομηχανία που βαδίζει με σταθερά βήματα προς την καθιέρωση.

Μεγαλωμένη και γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε φυσικοθεραπεύτρια, όμως, την κέρδισε το τραγούδι, καθώς από μικρή είχε το «μικρόβιο».

Παράλληλα, ασχολήθηκε με το χορό και ξεκίνησε συνεργασίες σε μεγάλες πίστες, όπως με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη κι άλλους τραγουδιστές.

Η πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση ήταν με την μπαλάντα του Γιώργου Μουκίδη «Απαραίτητος κι απαράδεκτος», η οποία κυκλοφόρησε οπτικοποιημένη.

Το δεύτερο single ήταν μια ρούμπα του καταξιωμένου Τάκη Μπουγά, σε στίχους του Πάνου Φαλάρα, με τίτλο «Σε αγαπώ πολύ».

Ένα χρόνο αργότερα, η Ευρυδίκη Νικολάου επέστρεψε μ' ένα νέο τραγούδι του Πάνου Καπίρη και του Σπύρου Γιατρά, το «τι ώρα να' ναι» που αγαπήθηκε και ακούγεται στα ραδιόφωνα ακόμα και σήμερα.

Τον περασμένο χειμώνα έκλεψε τις εντυπώσεις στο Fever Live μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ ξεκίνησε ήδη συναυλίες με τον Σταμάτη Γονίδη για το φετινό καλοκαίρι.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο για το νέο της τραγούδι και έπεται συνέχεια με πολλές εκπλήξεις.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top