Αρχική  > GOSSIP

«Find Balance»: Η Δώρα Γκουγκούση δημιούργησε το νέο «hot» personal γυμναστήριο της Αθήνας

Football
626
Το Find Balance είναι ένα υψηλών προδιαγραφών personal γυμναστήριο με γνώμονα τα γρήγορα αποτελέσματα στη φυσική κατάσταση των ασκούμενων.

Τα αποτελέσματα και φυσικά η σωστή εκγύμναση επιτυγχάνεται με σωστές κατευθύνσεις αλλά και προσωπική δουλειά - επίβλεψη άριστων προπονητών στους αθλούμενους σε σταθερή βάση.

Το Find Balance δημιουργήθηκε στον Άγιο Δημήτριο από την Δώρα Γκουγκούση, σύντροφο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Στέφανου Αθανασιάδη, και ειδικεύεται στις πιλάτες και το Cross Training.

Στο «Find Balance» ο στόχος κάθε συμμετέχοντος στις προπονήσεις είναι εύκολα επιτεύξιμος, καθώς έρχεται μέσα από προσωπική φροντίδα - εκγύμναση αλλά και προπόνηση σε ολιγομελή (μέχρι 6 άτομα) τμήματα, με την σχέση προπονητή - ασκούμενου να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο δουλειάς.

Την Δώρα εμπιστεύτηκε -και- η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την προσωπική της εκγύμναση, καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς του γνωστού μοντέλου είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την ώρα που γυμνάζεται στο Find Balance στον Άγιο Δημήτριο

Σοφοκλέους 12Β
Άγιος Δημήτριος
Κλήση 21 1400 7149

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top