Αρχική  > GOSSIP

Συνέλαβαν τον διευθυντή και τον αρχισυντάκτη της ΜΠΑΜ

Football
620
Στις 17.30 ,σήμερα Παρασκευή δυο ένστολοι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων εισέβαλλαν στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και συνέλαβαν τον διευθυντή της εφημερίδας, Γιώργο Μανουσακάκη, και τον αρχισυντάκτη, Διονύση Γκουτζουρή, κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε ο Ροδόλφος Οντόνι πέντε ημέρες μετά το δημοσίευμα της Κυριακής που αποκάλυπτε την ποινή στην οποία καταδικάστηκε η μητέρα του, Φρύνη Οντόνι και ο Κώστας Κυριακόπουλος.

Η μήνυση κατατέθηκε στο παρά πέντε της έκδοσης της εφημερίδας με σκοπό να μην κρεμαστεί στα περίπτερα καθώς στο μεσοδιάστημα είχε πέσει στο κενό -και- η προσπάθεια της πλευράς Οντόνι μέσω της κατάθεσης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων. 

ΥΓ. Νομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Μπαμ» λένε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Να ενεργοποιείται το αυτόφωρο για αδίκημα (που δεν είναι αδίκημα) που φέρεται να έχει τελεστεί την Κυριακή.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top