Αρχική  > GOSSIP

"Έφυγε" ο ανυπέρβλητος Θεόδωρος Νικολαΐδης

Football
296
Ιστορικός εκδότης-διευθυντής του "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"  * Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΕΟΚ, ΣΕΠΚ και ΕΣΑΚΕ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών άφησε ο τεράστιος Θεόδωρος Νικολαΐδης, ο ιστορικός εκδότης-διευθυντής του "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ". Ο εκπλιπών υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων της αθλητικής και όχι μόνο δημοσιογραφίας. Λάτρευε τον Ολυμπιακό, όμως σέβονταν όλους τους αντιπάλους και αυτό ήταν (μεταξύ άλλων) που τον έκανε ξεχωριστό. To BASKETNET εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ειρήνη και τις κόρες του Μαρία και Όλγα.

Καλό ταξίδι κυρ Θόδωρε...

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θόδωρου Νικολαϊδη. Ο εκλιπών αποτέλεσε σημείο αναφοράς όχι μόνο στον ελληνικό Τύπο, αλλά συνολικά στην αθλητική και κοινωνική ζωή της χώρας. Το ήθος που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο αποτυπωνόταν καθημερινά και στην εφημερίδα "ΦΩΣ" που διαχρονικά κατέκτησε τον σεβασμό όλων των Ελλήνων και ουδέποτε παρέκκλινε των αρχών της που ήταν η αποτύπωση της αλήθειας και η απόκρουση κάθε είδους συμφερόντων. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο.  

"Μακάρι οι νεότεροι να μιμηθούν το παράδειγμα του"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του εκδότη της εφημερίδας "Φως", Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η απώλεια του εκδότη του "Φωτός", Θεόδωρου Νικολαΐδη, είναι τεράστια. Όπως τεράστια ήταν η προσφορά του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, τη δημοσιογραφία και τον αθλητισμό γενικότερα. Ο εκλιπών δίδαξε αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο. Υπηρέτησε μεγάλες αξίες και ιδανικά που λείπουν από την εποχή μας. Η παρακαταθήκη που άφησε είναι ανεκτίμητη. Συλλυπητήρια στους οικείους, σε ολόκληρη την οικογένεια του "Φωτός" και μακάρι οι νεότεροι να μιμηθούν το φωτεινό παράδειγμα του".

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη, του πρωτοπόρου του Αθλητικού Τύπου, ιδρυτή και δημιουργού της αθλητικής εφημερίδας «Φως των Σπορ», όπως, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top