Αρχική  >  Ευρώπη  > Ευρώπη

Χαμός με Τζέιμς στην Ιταλία (video)

Football
3135
Ιταλική σελίδα κοινοποίησε βίντεο με το περιστατικό το οποίο κατήγγειλε ο Μάικ Τζέιμς

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο Αμερικανός γκαρντ, η ιταλική Αστυνομία τον σταμάτησε και τον σημάδευε με όπλα! Μάλιστα, αυτό συνέβη ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ γύριζε σπίτι από το σούπερ μάρκερ και κρατούσε σακούλες με τρόφιμα και νερό!

Ιταλική σελίδα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το περιστατικό, που απεικονίζει τους καραμπινιέρι να συζητούν σε ήρεμο κλίμα με τον παίκτη. «Το βίντεο είναι 20 λεπτά μετά το περιστατικό. Σε αυτό το βίντεο είχαν διαπιστώσει ότι είμαι μπασκετμπολίστας και ήθελαν να συζητήσουμε. Αλλά μπορείτε να δημοσιεύσετε ό,τι θέλετε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.


Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Καραμπινιέρι έδωσαν λεπτομερή εξήγηση, μετά την καταγγελία αυτή, αναφέροντας πως σταμάτησαν των Μάικ Τζέιμς και τους φίλους του για έναν τυπικό έλεγχο, κι όταν ο Αμερικανός έδειξε τα χαρτιά που ζήτησαν, τότε αυτοί έφυγαν.

Αν η κατηγορία ότι η αστυνομία τους σημάδεψε με όπλο αποδειχθεί αβάσιμη, τότε ο Μάικ Τζέιμς κινδυνεύει να κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως τονίζει η «Gazzetta dello Sport».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top