Αρχική  >  Ευρώπη  > Ευρώπη

Πέττας και Τσούτσος στον Κόροιβο!

Football
377
Στις δύο πρώτες αλλά και πολύ δυνατές μεταγραφικές του κινήσεις προχώρησε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, καθώς απέκτησε τους Νίκο Τσούτσο και Νίκο Πέττα

Στις δύο πρώτες αλλά και πολύ δυνατές μεταγραφικές του κινήσεις προχώρησε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, καθώς απέκτησε τους Νίκο Τσούτσο και Νίκο Πέττα! 

Ο Νίκος Τσούτσος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Δάφνη έχοντας μέσο όρο 15,5 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και αυτός ήταν και ο λόγος που τράβηξε την προσοχή του Βασίλη Νιπεργιάλη.

Το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Πέττα ο οποίος αγωνιζόταν κι αυτός στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους και 4,6 ριμπάουντ, με την φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών.

Και οι δύο παίκτες λοιπόν έχουν αρκετή εμπειρία από τις απαιτήσεις που έχει η κατηγορία και είναι βέβαιο πως θα ενισχύσουν σημαντικά τον Κόροιβο στην παρθενική του παρουσία στην Α2.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top