Αρχική  >  Ευρώπη  > Euroleague

Τίμα: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί κάτι... πήγανε λάθος"

Football
199
Ο Γιάνις Τίμα σε δηλώσεις του τόνισε ότι κάτι πήγε λάθος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό... 

Ο Λετονός φόργουορντ εντάχθηκε στα μέσα της σεζόν στην Χίμκι ως δανεικός και με τις εμφανίσεις του οδηγεί στις πρώτες θέσεις της ρωσική ομάδα. Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα «Izvestia», ο Τίμα ερωτήθηκε για την θητεία του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος».

Όσον αφορά την παρουσία του στην Χίμκι τόνισε:

«Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα».

Κλείνοντας, συνέκρινε VTB League, Ισπανία και Ελλάδα:

«Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Παντού γνωρίζουν να παίζουν μπάσκετ. Στην Ισπανία, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ υπάρχουν ισχυρές ομάδες, οι λεγόμενοι «γίγαντες» και ομάδες που προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και φέρνουν πολλά προβλήματα στους πρωτοπόρους. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top