Αρχική  >  Ευρώπη  > Euroleague

Καλάθης: «Πρέπει να παίζω καλύτερα »

Football
280
Ο Νικ Καλάθης,μιλώντας για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Φενέρμπαχτσε,επισήμανε πως πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και να παίξει καλύτερα.

«Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου.Πρέπει να παίζω καλύτερα.Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνέχισε : 

«Η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα στο παρκέ.Για μένα,πρέπει να βρώ τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και να την οδηγήσω στη σωστή κατεύθυνση.Πρέπει να κάνω την ομάδα καλύτερη.Πρέπει να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να τους αξιοποιώ ακόμα καλύτερα».

Ενώ αναφορικά με την συνέχεια της Euroleague είπε: «Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα ,δεν είναι μόνο ένα.Είχαμε κάποιες καλές προπονήσεις τις τελευταίες πέντε ημέρες ενώ δουλέψαμε και με το βίντεο σε κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε καλύτερα.Σίγουρα αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top