Αρχική  >  Ευρώπη  > Euroleague

KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες»

Football
328
Ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague έβαλε στο ...συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού,δικαιώνοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ,η οποία με ανακοίνωσή της ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των συκοφαντών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague ,μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς,αλλά παράλληλα και μία νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της.Πλέον,τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη,στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες.Παράλληλα,αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

ΠΗΓΗ: leoforos.gr


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top