Αρχική  >  Ευρώπη  > Euroleague

Euroleague και bwin μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!

Football
247
Η Euroleague και η bwin ανακοίνωσαν τη νέα χορηγική συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Euroleague  Basketball και η bwin,η κορυφαία εταιρεία Online αθλητικού στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη νέα πολυετή χορηγική συμφωνία τους, η οποία έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Η νέα συμφωνία έχει αρχική διάρκεια τριών ετών και αφορά την Ελλάδα ,την Ιταλία και την Ισπανία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην οικογένεια μας τη bwin σε τρεις από τις πιο σημαντικές "στρατηγικές" αγορές μας»εξήγησε ο Roser Queralto,Chief Business Development Officer της Euroleague Basketball.«Η bwin είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα στην αθλητική βιομηχανία και μεταξύ των φιλάθλων.Η συγκεκριμένη συμφωνία βοηθά τη Euroleague  να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων». 

Ως μέρος της συμφωνίας , η bwin θα φέρει το τρόπαιο της  Turkish Airlines Euroleague στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ισπανίας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με την Euroleague»ανέφερε απο την πλευρά του ο Adam Lewis ,Chief Marketing Officer της bwin .«Το μότο μας είναι "ζήσε τη δράση"κι αυτό ακριβώς προσφέρει η χορηγική συνεργασία μας στους πελάτες μας και τους φίλους του μπάσκετ».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top