Αρχική  >  Ευρώπη  > Euroleague

Νάχμπαρ: «Η Euroleague είναι διατεθειμένη να ακούσει νέες ιδέες και προσεγγίσεις»

Football
3485

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, συμμετείχε στο Συμβούλιο της Euroleague και τόνισε ότι η διοργανώτρια αρχή πρέπει να ακούει περισσότερο τους παίκτες.

 

Το τρίτο ετήσιο Συμβούλιο της Euroleague έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη (6/5) και το παρών έδωσαν σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον Μπόστιαν Νάχμπαρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Παικτών της διοργάνωσης, να μιλά μετά από το τέλος της συνεδρίασης.

Μαζί με τον Νάχμπαρ, το παρών έδωσαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Λουίτζι Λαμόνικα, Παούλιους Μοτεγιούνας (πρόεδρος της Ζαλγκίρις Κάουνας), Γιάννης Ανδρεόπουλος (Διευθυντής διαφημίσεων της Formula E) κ.α., με σκοπό να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τη Euroleague.

Συγκεκριμένα ο Μπόστιαν Νάχμπαρ δήλωσε:

«Νομίζω ότι τέτοιες συναντήσεις είναι εποικοδομητικές για την βελτίωση του πρωταθλήματος. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι Euroleague ενδιαφέρεται άμεσα να ακούσει ανθρώπους που έχουν άλλες παραστάσεις και είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει νέες ιδέες και προσεγγίσεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές οι νέες ιδέες να καλύπτουν και την οπτική γωνία των παικτών. Προσωπικά, θα συνεχίσω να κοιτάζω για νέους… δρόμους, στους οποίους οι απόψεις των παικτών θα ακούγονται και θα φαίνονται ακόμα περισσότερο. Το να είμαι καλεσμένος και παρευρισκόμενος στο Συμβούλιο της Euroleague ήταν το σωστό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top