Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Tόμας: "Μάλλον οι διαιτητές είδαν κάτι, που δεν είδαμε εμείς"

Football
266
Ο Ντεσόν Τόμας ήταν λιτός και περιεκτικός στις δηλώσεις του μετά το Game 1 στη Μαδρίτη όπου ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του την νίκη.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε την Παρασκευή. Στο πρώτο ματς δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά και χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο θυμός αρνητικά. Πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να τα κάνουμε όλα διαφορετικά, να τα κάνουμε όλα σωστά. Χάσαμε μια ευκαιρία στο Game 1. Αυτό δεν πρέπει να μας καταβάλλει. Έχουμε μπροστά μας ακόμα αρκετές αναμετρήσεις. Εμείς όμως στο μυαλό μας κρατάμε πως το ματς της Παρασκευής είναι η δική μας ευκαιρία να κερδίσουμε και να φέρουμε τη σειρά στα μέτρα μας» σχολίασε αρχικά ο Τόμας.

Για το σφύριγμα στον Καμπάτσο και τη διαιτησία στα τελευταία λεπτά είπε: «Τι να πω… Οι διαιτητές μάλλον είδαν πράγματα που δεν είδαμε εμείς. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο πέρα από το ότι ελπίζω να τα κοντρολάρουμε όλα αυτά, να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top