Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Παπαπέτρου: "Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας, θέλουμε νίκη"

Football
308
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται για τη σειρά των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολιάζει.

Αναλυτικά ο Παπαπέτρου είπε:

«Είμαστε πανέτοιμοι. Είμαστε όλη η ομάδα εδώ. Πέραν του θέματος του Γκιστ όλοι είμαστε έτοιμοι στην ομάδα και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να κερδίσουμε παιχνίδι εδώ που ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι λίγο πληγωμένος ο εγωισμός μας από τη μία πλευρά, έχουμε χάσει δύο παιχνίδια, ειδικά το δεύτερο θεωρούσαμε ότι ήταν δικό μας παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε αρκετά καλύτερα απ’ ότι στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε».

Αναφορικά με την επικείμενη απουσία του Γιουλ, σχολίασε: «Ο Γιουλ είναι πολύ σημαντικός για την Ρεάλ. Είναι μια ομάδα πλήρης σε όλα τα σημεία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Η Ρεάλ είναι πανέτοιμη να παίξει καλό μπάσκετ και να εκμεταλλευτεί την έδρα της».

Σχετικά με τη σημασία του πλεονεκτήματος έδρας, είπε: «Κατά τη δική μου άποψη το πλεονέκτημα είναι σημαντικό. Δεν είναι κάτι που κρίνει τη σειρά. Αυτό το κάνει η διάρκεια. Έχουμε μπροστά μας το αυριανό παιχνίδι και μόνο αυτό σκεφτόμαστε πώς να πάρουμε τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού», τόνισε: «Παίζουμε ελεγχόμενα γρήγορα. Όταν βγαίνουμε στο ανοιχτό γήπεδο με υπεροχή αριθμητική τότε είμαστε πραγματικά πολύ καλοί. Δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω πως είμαστε ομάδα που σουτάρει χωρίς κανένα λόγο. Θέλουμε να τρέξουμε και να εκμεταλλευτούμε την καλή μας άμυνα και να σταματήσουμε το δικό τους transition που είναι πολύ επικίνδυνο.

Πάει σε όλη την ομάδα αυτό το στυλ. Όλοι έχουν δώσει το κάτι παραπάνω για να κάνει αυτή την υπέρβαση. Πριν δύο μήνες αυτό θεωρούνταν ανέφικτο».

Σε ερώτηση για τον Ταβάρες, απάντησε ότι: «Ο Ταβάρες στέκεται πολύ κάτω από το καλάθι, να κόψει τις φάσεις. Είναι σημαντικό να υπάρχει κίνηση. Έχουμε παίκτες που μπορούν να ματσάρουν πολύ καλά μαζί του. Είναι φόβητρο, αλλά με σωστή λειτουργία, μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τη Ρεάλ».

Τέλος, αναφορικά με το αν το πρώτο είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι, είπε: «Δεν υπάρχει πιο κρίσιμο παιχνίδι. Γίνονται τα πάντα. Το θέμα είναι η σταθερότητα και ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη, για να περάσει».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top