Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Διαμαντίδης: "Για αυτό δεν δέχθηκα την πρόταση του Πιτίνο"

Football
252
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δέχθηκε πρόταση από τον Ρικ Πιτίνο, για να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ, αλλά ευγενικά αρνήθηκε.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που άκουσε αυτή την πρόταση από τον τεχνικό της ομάδας, με τον οποίο συναντήθηκε στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές με δήλωσή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», αλλά ξεκαθάρισε τους λόγους, για τους οποίους αρνήθηκε, δείχνοντας για ακόμη μια φορά έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και την ανιδιοτελή αγάπη, που πάντα τον χαρακτήριζε για το σύλλογο.

«Ναι, όντως μου πρότεινε να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και τον ευχαρίστησα για αυτή την τιμητική πρόσκληση, αλλά αρνήθηκα για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω κάποια ιδιότητα στον Παναθηναϊκό και κάτι τέτοιο θα φαινόταν περίεργο και παράταιρο. Για το δεύτερο λόγο, του είπα ότι δε θέλω να πέσουν πάνω μου οι προβολείς της δημοσιότητας και να καπελώσω την προσπάθεια και την προσωπικότητα των παικτών που αγωνίζονται τώρα. Αυτό θα ήταν πολύ άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top