Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: "Να μείνει καιρό μαζί μας ο μύθος Πιτίνο!"

Football
317
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο κι έθεσε στόχο την πρόκριση στο Final Four.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Μπούντουτσνοστ και προκρίθηκε στα Playoffs της Euroleague. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του μοίρασε συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας, τονίζοντας πως έγινε το καθήκον του «τριφυλλιού» απέναντι στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Φυσικά δεν ξέχασε τον κόουτς της ομάδας…

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει σε εμάς.

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να έχουμε στον πάγκο μας τον μύθο Ρικ Πιτίνο. Εκτός από την μεταμόρφωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ένας άνθρωπος από τον όποιο όλοι μαθαίνουμε καθημερινώς. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια.

Επόμενος στόχος το Final Four».

Πηγή: Onsports.gr


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top