Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Οι Λιθουανοί του ΠΑΟ είπαν τα καλύτερα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Football
242

Τέσσερις Λιθουανοί που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα, Θανάση Γιαννακόπουλο.

 


Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο Ραμούνας Σισκάουσκας και ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας έζησαν από κοντά τον Θανάση Γιαννακόπουλο και μίλησαν στη λιθουανική ιστοσελίδα www.15min.lt για τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. 

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ήταν πάντα καλός και ευγενικός μαζί μας, αλλά ταυτόχρονα ήταν από εκείνους τους τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού». 

Λούκας Λεκαβίτσιους: «Πάντα ήταν δίπλα μας. Καθόταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια, αρχικά ήταν στα επίσημα και προς το τέλος του αγώνα κατέβαινε πιο κοντά στο παρκέ και φώναζε στους διαιτητές. Ήταν ένας πολύ ένθερμος άνθρωπος». 

Ραμούνας Σισκάουσκας: «Ήταν ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Αγαπούσα την ομάδα πολύ και ήταν εκεί σε κάθε ματς». 

Ρομπέρτας Γιαβτόκας: «Τον γνώρισα όταν ήρθα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι πως έδινε έμφαση όχι στις ικανότητες ενός παίκτη, αλλά στο πόσο σημαντικό είναι να γίνει μέλος μιας οικογένειας. Έλεγε πως τα μπασκετικά ζητήματα αφορούν τους προπονητές και το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν να νιώθουμε πως θέλουμε να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top