Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Επιστολή Γιαννακόπουλου στον Μπερτομέου:«Αγωγή και μήνυση στον Ολυμπιακό»

Football
2738
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέστειλε στον Τζόρντι Μπερτομέου επιστολή με την οποία ενημερώνει ότι έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Ολυμπιακού και των νόμιμων εκπροσώπων του.

Αναλυτικά η επιστολη: 

«Αγαπητέ κύριε Μπερτομέου,

Με μεγάλη έκπληξη έλαβα τη σημερινή επιστολή σας,από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν πολλές ερωτήσεις.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα 410.000 ευρώ έχουν επανέλθει,ενω μου είπατε ρητά ότι μόνο σε περίπτωση σοβαρής παράβασης θα συμβεί αυτό και όχι για ένα μικρό παράπτωμα,όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.Πέρα,όμως,από αυτό,μια τέτοια εξαντλητική ποινή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που ο ίδιος ο δικαστής έχει αποδεχθεί σαν γεγονός.Δεν έχει αναφερθεί καμία πράξη βίας και ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που έδωσε στα media το φύλλο αγώνα και έστρεψε την προσοχή σε αυτό το συμβάν και όχι σε μενα!Σε καμία περίπτωση αυτή η ποινή δεν αποτυπώνει τη συναινετική συμφωνία μας να έχουμε μια νέα αρχή με καλή πίστη.

Επιπλέον,είναι εντελως αντιφατικό το γεγονός ότι τη στιγμή που κατηγορούμε ότι είπα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα,είμαι ταυτόχρονα εγκαλούμενος από τον Ολυμπιακό για ακριβώς αντίθετες δηλώσεις.Δεν είναι μόνο παράνομο,είναι και εντελώς παράλογο!!!

Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια μέσω δημόσιων ανακοινώσεων ,αναφέροντας ότι τον κατηγόρησα πως δωροδόκησε τους δύο διαιτητές του παιχνιδιού!!!Αυτό είναι προϊόν φαντασίας του Ολυμπιακού και είναι εντελώς αναληθές και παραπλανητικό.Ποτέ δεν θα κουραστω να επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έκανε τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός,τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά τις επίσημες δυσφημιστικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού και εναντίονν μου,η Euroleague θα είχε ήδη ασκήσει κατηγορίες εναντίον τους.Όπως όλοι γνωρίζουν,ο Ολυμπιακός τολμά να κατηγορήσει δημοσίως και επανειλημμένα τον Παναθηναϊκό και εμένα για μια τέτοια συμπεριφορά,ακόμα και αφου λάβατε τις πρόσθετες δικαστικές μας σημειώσεις τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018,με τις οποίες δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα ψέματα που έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα Μέσα!Αντίθετα,όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο,αλλά ξεκίνησαν νέες διαδικασίες για σοβαρές(!!) παραβάσεις εναντίον των θυμάτων,δηλαδή του Παναθηναϊκού και εμού,για ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 9/11/2018 ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είμαι σε αδιέξοδο όσον αφορά τις επιθέσεις του Ολυμπιακού ,καθώς δεν μπορώ να απαντήσω δημοσίως,ωστε να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και όχι μόνο γνωρίζουν αυτό το γεγονός ,αλλα συνεχώς επωφελούνται από αυτό.Περιττό να πω ότι προσωπικά έχω ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες δικαστικές και εξωδικαστικές ενέργειες ενάντια στον Ολυμπιακό για να προστατέψω το όνομα και την προσωπικότητά μου ενάντι σε όλες τις παραπάνω ψευδείς και δυσφημιστικές κατηγορίες από τον τελευταίο,εχω ήδη κάνει μήνυση και υπέβαλα αγωγή εναντίον τους και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταδικάσει τους ενόχους με τον πιο παραδειγματικό τρόπο-όπως και η Euroleague.

Τόσο αυτή προς τον Παναθηναϊκό όσο και η προσωπική μου σταθερή δυσφήμιση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές ούτε από εμενα ούτε ,κυρίως,από εσας.Η Euroleague θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει επίσημες διαδικασίες σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες εξαπατητικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού.Ως εκ τούτου,σας ζητώ να με ενημερώσετε εγκαίρως για τις ενέργειες που έχουν ήδη αναληφθεί απο την Ευρωλίγκα εναντίον του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων του σχετικα με τον Παναθηναϊκό και την προσωπική μου ανεκτίμητη ηθική και υλική ζημία και δηλώνω επίσημα ότι θα βοηθήσω με κάθε δυνατό τροπο ,ώστε η εικόνα της Euroleague να προστατευτεί από μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά ,όπως αυτή που εμφανίζει ο Ολυμπιακός.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχει γίνει ακόμη αυτό,σας ζητώ να προχωρήσετε αμέσως με τις δικές σας νομικές ενέργειες για να προστατεύσετε τόσο εμένα όσο και την Euroleague».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top