Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Παναθηναϊκός

Euroleague: Χρέος 670.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό!

Football
6673
Όπως αναφέρουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Euroleague δεν έχει καταβάλλει ακόμη τα 670.000 ευρώ που δικαιούται η ομάδα από τις φετινές νίκες.

Και ενώ τα playoffs είναι σε εξέλιξη, η κόντρα του Παναθηναϊκού και της διοργανώτριας αρχής συνεχίζεται και μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με την "πράσινη" ΚΑΕ, η Euroleague δεν έχει καταβάλλει ακόμη τις 670.000 ευρώ που αντιστοιχούν στις φετινές νίκες της ομάδας. Η προθεσμία που έπρεπε να δωθούν τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν η 15η Απριλίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο "τριφύλλι" υπάρχει προβληματισμός.

Η λογική λέει πως η πληρωμή δεν έχει γίνει ακόμη λόγω των προστίμων που έχουν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όμως αυτή η περίπτωση δεν γίνεται να ισχύει, καθώς οι υποθέσεις δεν έχουν τελεσιδικήσει, άρα δεν είναι και άμεσα εκτελεστέες. Το μόνο που μένει να δούμε είναι η απάντηση της διοργανώτριας αρχής, η οποία έχει αποδείξει πως όταν έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, έχει έτοιμη... λύση!

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top